كنيسة الشهيد استفانوس و مارمينا العجايبى
أهلاً وسهلاً بك عزيزي الزائر في منتدى كنيسة الشهيد استيفانوس ومار مينا العجايبي بالمنصورة ، من فضلك يجب عليك التسجيل أولاً وشكراًًً .
كنيسة الشهيد استفانوس و مارمينا العجايبى
أهلاً وسهلاً بك عزيزي الزائر في منتدى كنيسة الشهيد استيفانوس ومار مينا العجايبي بالمنصورة ، من فضلك يجب عليك التسجيل أولاً وشكراًًً .
كنيسة الشهيد استفانوس و مارمينا العجايبى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


دينى
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 سمــك فيـلـيه بالبـرتـقال

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سمير أنيس عوض الله
Admin
سمير أنيس عوض الله


عدد الرسائل : 1154
العمر : 69
الموقع : https://elshahed-astfanos.yoo7.com
تاريخ التسجيل : 15/02/2009

سمــك فيـلـيه بالبـرتـقال Empty
مُساهمةموضوع: سمــك فيـلـيه بالبـرتـقال   سمــك فيـلـيه بالبـرتـقال I_icon_minitimeالأربعاء 23 ديسمبر 2009, 1:50 am

كيلو سمك فيليه بياض أو بلطى
عدد 2 برتقاله + قشرهم ويكون مبشور
عدد 3 ليــمونه للتتبيل
معلقتين شبت مفروم
معلقه ثوم مفروم
معلقه كمون
فلفل أبيض
قرفه
ملح
طماطم وفلفل ألوان للتزيين
طريقة التحضير:- يغسل السمك جيدا ويقطع قطع متوسطه.
- أحضرى صينيه وضعى عليها ورقه فويل كبيرة.
- ثم إدهنى الفويل بمعلقه زبده أو زيت حسب الرغبه، وضعى عليها قطع السمك المتبل من قبلها بساعتين فى (الكمون +الليمون + الملح + القرفه + الفلفل الأبيض)
- رتبى قطع السمك فى الصينيه وحطى عليها بشر البرتقال + نصف كوب عصير البرتقال
- ثم ضعى عليها شرائح الليمون +الطماطم + فلفل الألوان.
- وفى النهايه ضعى معلقه زبده او زيت ذرة على وش الصينيه وحطيها فى الفرن لمده نصف ساعه..
- طلعيها من الفرن وقدميها فى طبق التقديم ورشى عليها الشبت المفروم+ وإعملى جنبها بطاطس مقليه وسلطه بابا غنوج أو سلطه خضراء.. بالهنـا والـشفـاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://elshahed-astfanos.yoo7.com/
 
سمــك فيـلـيه بالبـرتـقال
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كنيسة الشهيد استفانوس و مارمينا العجايبى :: منتدى الأسرة :: مطبخ المنتدى-
انتقل الى: